Miten lisään käyttäjiä organisaation oppimistilaan

Voit lisätä käyttäjiä organisaation oppimistilaan kolmella eri menetelmällä.

Mikäli olet luonut oppimistilan Eliademyyn käyttäen Google Appsia, voit tuoda Google työtilan käyttäjät oppimistilaan suoraan. Mikäli olet luonut organisaation manuaalisesti, voit kutsua uusia käyttäjiä joko kirjoittamalla tai liittämällä sähköpostiosoitteet syötekenttään tai tuomalla osoitteet sisältävän CSV-tiedoston Eliademyyn.

Löydät työkalut käyttäjien lisäämiseksi "hallinta"-sivustolta "käyttäjähallinta"-kohdasta.

1. Paina "+ Lisää käyttäjiä" avataksesi valintaikkunan. Tuodaksesi käyttäjät organisaatiosi Google-työtilasta, klikkaa "Nouda"-painiketta "Google-käyttäjät"-välilehdeltä. Kaikki
Google-työtilan käyttäjät listataan tekstikentässä. Jotta voit tuoda Google-työtilasta käyttäjätietoja, tulee sinun olla tuon Google-

Manuaalisesti luotuun oppimistilaan sekä Google-työtilan ulkopuolelta tulevien käyttäjien kutsumiseen voidaan käyttää joko osoitteiden kirjoittamista/liittämistä tai voit tuoda osoitteet tiedostosta.

1. Paina "+ Lisää käyttäjiä" käyttäjähallinnasta avataksesi valintaikkunan.

2. Voit nyt valita valintaikkunasta syötätkö oppimistilaan kutsuttavien käyttäjien sähköpostiosoitteet syötekenttään kirjoittamalla/liittämällä vai tuotko osoitteet tiedostosta. Tämän jälkeen kutsuttujen käyttäjien tulee hyväksyä sähköpostiin saamansa kutsu sekä kirjautua tai tarvittaessa rekisteröityä Eliademyyn sillä sähköpostiosoitteella johon kutsu lähetettiin.

Käytät sitten Google työtilaa, tuot osoitteet tiedostosta tai kutsut käyttäjiä oppimistilaan yksitellen, voit lisätä oman viestin kutsuun.