Miten lisään ryhmäkirjoitusalustan (Titanpad) Eliademyyn

Tässä artikkelissa käymme läpi kuinka voit lisätä ryhmäkirjoitustyökalun (TitanPad) Eliademyyn käyttämällä IFrame-elementtiä.

TitanPadin saa upotettua Eliademyyn luomalla IFrame-elementin käyttämäsi julkisen tai yksityisen kirjoitusalustan osoitteesta ja lisäämällä sen haluamasi osion HTML-lähteeseen käyttämällä editorin "source"-ominaisuutta.

Osion HTML-lähteeseen lisätään seuraavanlainen IFrame-elementti:
<iframe frameborder="0" height="480" width="780" scrolling="no"
src="http://titanpad.com/PADURL"
>Your browser does not support iframes.</iframe>
Mikäli haluat elementin kokonaisuudessaan näkyviin sekä piilottaa sivupalkin, voit käyttää alla olevaa koodia.

http://titanpad.com/PADURL?sidebar=0&amp;fullScreen=1
Korvaa http://titanpad.com/PADURL luomasi kirjoitusalustan osoitteella ja liitä koodi sivun lähde-editorin valintaikkunaan.

Valintaikkunasta voit muuttaa elementin korkeutta ja leveyttä. Esimerkiksi 720 kuvapistettä leveä ja 480 kuvapistettä korkea elementti sopii useimpiin tarkoituksiin.

Huomioithan myös, että upottaessasi julkisen kirjoitusalustan ilman suojattua yhteyttä (protokolla http:// https:// sijaan), jotkin selaimet eivät lataa luomaasi alustaa sekä varoittavat suojaamattomasta sisällöstä.
(Firefox esti suojaamattoman sisällön avaamisen - Firefox)
(Tämä sivu sisältää ohjelman jonka lähdettä ei ole todennettu - Chrome)

Tämän pystyy välttämään rekisteröitymällä TitanPadiin ja valitsemalla suojatun yhteyden (secure connection) tiliasetuksista ("admin" - "application configuration" - "Always require all users on this domain to use secure (HTTPS) connections?") tai vaihtoehtoisesti sallimalla selaimesi ladata tietoja suojaamattomasta lähteestä.