Miten upotan oppimateriaalia käyttäen IFramea

Voit upottaa mitä tahansa sisältöä toiselta web-sivulta käyttäen IFrame-elementtiä. IFrame-elementin saat käyttöösi editorin työkaluista.

Esimerkiksi UStream-videon voi upottaa seuraavasti:
  1. Avaa sivu jossa haluamasi video on.
  2. Liikuta hiiren osoitinta toistimen päällä ja etsi Jaa("share")-painiketta
  3. "Jaa"-valikossa on "upota"-painike (<>).
  4. Painamalla "upota"-painiketta saat näkyviin kanavan upotuskoodin ("Embed code for this channel")
  5. Valitse haluamasi koko ja kopioi koodi leikepöydälle ("Copy to Clipboard")
  6. Valitse leikepöydällä olevasta koodista src-osa (lihavoitu osio, ilman lainausmerkkejä):
<iframe width="480" height="302" src="http://www.ustream.tv/embed/recorded/20477427?v=3&amp;wmode=direct" scrolling="no" frameborder="0" style="border: 0px none transparent;">   </iframe> <br /><a href="http://www.ustream.tv/" style="padding: 2px 0px 4px; width: 400px; background: #ffffff; display: block; color: #000000; font-weight: normal; font-size: 10px; text-decoration: underline; text-align: center;" target="_blank">Video streaming by Ustream</a>

Videon lähde (src) liitetään IFrame-elementin valintaikkunan URL-kenttään

Voit lisätä Google-dokumentteja (File->Publish to the web->HTML embed), Prezi-esityksiä tai luentosi webcastin samalla tavalla. Mikäli käyttämästäsi palvelusta voi tuoda upotettavan IFrame-koodin, voit liittää sen Eliademyyn.