Miten lisään useampia ohjaajia kurssille

1. Valitse kurssi johon haluat lisätä uuden opettajan, huomaa että henkilön - jonka roolin haluat muuttaa ohjaajaksi - täytyy olla ilmoittautunut kurssille ennen näitä toimenpiteitä.

2. Mene "osallistujat"-sivulle.

3. Paina "muokkaa"-painiketta

4. Vie hiiren osoitin henkilön - jonka roolin haluat vaihtaa - kuvaa ja huomaat että kuvan päälle tulee teksti: "Vaihda ohjaajaksi". Klikkaa kuvaa ja kuvan alapuolelle tulee teksti "Ohjaaja"

5. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, paina "tallenna"-painiketta.

Voit tämän jälkeen vaihtaa kurssin "asetus"-sivuilta kurssin otsikossa näytettävän opettajan.

Muita avainsanoja: Opettaja, rooli, osallistuja