Miten lisään ja muokkaan sisältöä Eliademyssä

1. Avaa kurssi jonka sisältöä haluat muokata

2. Paina "muokkaa"-painiketta

3.  Paina "+ Lisää sisältöä"-painiketta, mikä löytyy kunkin kurssiosion alareunasta. Voit lisätä kurssiisi minkä tahansa tiedoston jonka koko on alle 10MB, linkittää ulkoisia sovelluksia kuten Wikipedian, Google Charts-sovelluksen tai minkä tahansa Google-dokumentin mihin kurssin oppijoilla on katseluoikeus.

4.  Voit lisätä uusia osioita kurssiin painamalla "+ uusi aihe"- painiketta sivun alareunassa.

5.  Voit muokata aiheen otsikkoa ja sisältöä kirjoittamalla tai liittämällä tekstiä, lisäämällä kuvia ja videoita tai dokumentteja. Mikäli et halua että kurssin oppijat näkevät vielä luomaasi uutta osiota, voit piilottaa osion painamalla "piilota"-painiketta osion otsikkokentän oikeassa reunassa.

6.  Kun olet tehnyt tarvittavat muutokset, paina "tallenna"-painiketta tallentaaksesi tekemäsi muutokset