Miten upotan videon kurssimateriaaliin

1. Valitse kurssi johon haluat upottaa videon ja avaa kurssi "muokkaa"-tilaan

2. Voit lisätä julkisen YouTube- tai Vimeo-videon suoraan käyttämällä näille palveluille tarkoitettuja painikkeita.

3. Tässä esimerkissä lisäämme Vimeo videon, klikkaa Vimeo-painiketta, lisää videon osoite (esim. http://vimeo.com/4116721) URL-kenttään.

Mikäli liitämäsi video on jossain muussa palvelussa kuin YouTubessa tai Vimeossa tai videon saatavuutta on rajoitettu, voit käyttää IFrame-objektia videon upottamiseen. Ohjeet IFrame-objektin käytöön löydät "how to add multimedia content with IFrame"