Miten upotan kuvan kurssimateriaaliin

Tässä oppaassa esitellään yksinkertaiset ohjeet joiden avulla voit helposti lisätä kuvia kurssiisi editorin avulla.

1. Avaa kurssi jonka sisältöä haluat muokata.

ja valitse aihe johon haluat lisätä kuvan.

Voit lisätä kuvia joko lataamalla kuvat omalta tietokoneeltasi tai lisäämällä kuvan suoraan internet-sivustolta.

2. Lisätäksesi kuvan tietokoneeltasi, klikkaa "Add picture"-painiketta editorissa ja valitse haluamasi kuva  "avaa tiedosto"-dialogissa(Huom! Ladattavien tiedostojen maksimikoko on 10MB).

3. Mikäli haluat lisätä kuvan toiselta internet-sivustolta: Avaa sivusto, missä on haluamasi kuva, selaimeesi Esimerkkinä alla oleva kuva Googlen kuvahausta: klikkaa kuvaa oikealla hiiren painikkeella ja valitse "kopioi kuva".

4. Nyt voit liittää kuvan haluamaasi kohtaan, käyttämällä joko "liittämispainikkeita" editorin oikeassa alakulmassa tai käyttämällä ctrl+v näppäinyhdistelmää.