Miten palautan tehtävän

Mikäli sinulla on kurssilla tehtävä, mikä vaatii palautuksen. Voit palauttaa tehtävän näitä ohjeita noudattaen:

1. Klikkaa "Tehtävät"-painiketta kurssisivulla

2. Avaa tehtävä minkä haluat palauttaa

3. Käy läpi tarkasti tehtävän ohjeet ja liitteet, mikäli kurssin ohjaaja on liittänyt tehtävään tiedostoja. Tämän jälkeen paina ”Lähetä” painiketta.

4. Kun olet kirjoittanut haluamasi vastauksen tekstikenttään tai liittänyt tiedoston voit lähettää tehtäväsi arvioitavaksi painamalla ”lähetä”.

Voit myös tallentaa tehtäväsi luonnoksena, jolloin voit palata myöhemmin täydentämään vastaustasi. Kurssin ohjaaja EI näe luonnostilassa olevia tehtäviä, joten muistathan lähettää myös luonnoksen ennen tehtävälle annettua viimeistä palautusajankohtaa. Voit myös muokata vastaustasi niin kauan kunnes kurssin ohjaaja on arvioinut tehtävän.