Eliademy would be better with ...

Työkirjat - eli kunkin tekemät/tekemättömät työt/tehtävät löytyisivät kootusti jostain

Kiitos selkeältä vaikuttavasta ja suomenkielisestä oppimisalustasta!

Olen käyttänyt erästä englanninkielistä kipailijaanne ja sen kokemuksen pohjalta esittäisin kehittämisajatuksia, jotka olen kokenut hyviksi.

Onnistuisiko alustallenne saada osallistujille omat "työkirjat" eli kunkin tekemät/tekemättömät työt/tehtävät löytyisivät kootusti jostain? Opiskelijaryhmien ollessa suuri helpottaisi opettajaa. Helpottaisi myös opiskelijaa kurssimuotoisen lukion edetessä kovaa vauhtia.

Myös kyselytoiminnan monipuolistamista toivoisin ja näidenkin tulosten siirtyminen kootusti opiskelijan "työkirjaan" olisi hieno juttu jatkossa.

Pienryhmien muodostaminen ja eri tehtävänantojen antaminen näille, olisi myös tervetullut lisä opettajalle.

Lisäksi opiskelijoiden mahdollisuus antaa palautetta toinen toistensa tekemistä töistä/esseistä yms. ja/tai esim. opettajalle kirjallisen tuotoksen arviointi sähköisesti alleviivaten ja kommentoiden olisi tarpeellinen juttu.

Näillä terveisin uuteen lukukauteen ja innolla kehitystänne odottaen,

Anu

6 votes
Vote
Sign in
Check!
(thinking…)
Reset
or sign in with
 • facebook
 • google
  Password icon
  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)
  Anu Heilimö shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

  Hei Anu,

  Kiitos palautteestasi. Käymme läpi antamasi kehitysajatukset ja viemme niitä eteenpäin. Teemme juuri tällä hetkellä päivityksiä tehtävien, suoritusten sekä arvosanojen näyttämiseen ja tarkastelemme uutta designiä antamasi palautteen valossa. Myös erilaisia tehtävätyyppejä on luvassa syksyn aikana.

  Pallottelemme uusia ideoita liittyen ryhmätyöskentelyyn ja vertaispalautteisiin sekä palvelussa tapahtuvaan materiaalin tuottamiseen. Nykyiselläänhän, mikäli tehtävän palautus on liitetiedosto, voi tehtäväpalautteen / itsearvion antaa suoraan opettajalle esimerksi käyttämällä palautuksen tekstikenttää. Samoin palautteen antamiseen opiskelijalle voi käyttää numeroarvioinnin ohessa olevaa tekstikenttää.

  Terveisin
  Pasi / Eliademy-tiimi

  0 comments

  Sign in
  Check!
  (thinking…)
  Reset
  or sign in with
  • facebook
  • google
   Password icon
   Signed in as (Sign out)
   Submitting...

   Feedback and Knowledge Base